Híreink

Kiemelt fejlesztési központtá nyilvánította a Kormány Miskolcot és térségét

Kiemelt gazdaság-fejlesztési terület lesz Miskolc, jelentette ki kedden Miskolcon Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára. A gazdaságpolitikus az „Intelligens szakosodás – út a 2014-20-as Európai Uniós források hatékony felhasználása felé” című konferencián vett részt a megyeszékhelyen.

Tovább »

ÚSZT GOP projektek támogatási szerződésének pontosító tájékoztatása

Pontosító tájékoztatást tett közzé a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében megkötött támogatási szerződések és kiadott támogatói okiratok vonatkozásában a projekt megvalósításának időbeli ütemezésével kapcsolatban.

Tovább »

A 2014-2020 programozási időszak programjainak Stratégiai Környezeti Vizsgálata

Folyamatban van a 2014-2020 programozási időszak tervezése, és megkezdődött a tervdokumentumok társadalmi egyeztetése. A programok várható környezeti hatásainak, fenntarthatóságának, és az ezekkel összefüggő társadalmi hatásoknak az előrejelzése a Stratégiai Környezeti Vizsgálat (SKV) feladata. 

Tovább »

Akkreditált tanácsadó lett a Nord Consult Kft.

Cégünk sikeresen akkreditáltatta magát a Regionális Operatív Programok keretében meghirdetett "Vállalati Tanácsadás" programban való szakértői részvételhez.

Tovább »

Módosul a záró kifizetési igénylés benyújtásának határideje a 2013-ban megítélt támogatások esetében

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hétfői közleménye szerint az egyes pályázati kiírások esetében a 2013-ban elnyert támogatásoknál módosul a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje.

Tovább »

Megjelent az ipartelepítési és telephelyfejlesztési pályázat egyeztetési változata

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elérhetővé tette a „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című, DDOP-1.1.1/D-13, ÉMOP-1.1.1/F és B-13, NYDOP-1.3.1/D és E-13 kódszámú felhívás tervezetét.

Tovább »

Megjelentek a Norvég Alap új támogatási ciklusának első pályázati felhívásai

Megjelentek a Norvég Alap új támogatási ciklusának első pályázati felhívásai, a Zöld ipari innováció, valamint a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés programok keretében

Tovább »

Új regisztrációs felhívás tanácsadó szervezetek számára

Az Új Széchenyi Terv keretében újraindul a tanácsadó szervezetek regisztrációja, amely a korábbi akkreditációs rendszerhez képest gyorsabb eljárást tesz lehetővé.

Tovább »

Megjelent a versenyképes üzleti környezet fejlesztését támogató pályázati felhívás

Új pályázat érhető el infokommunikációs fejlesztések és vállalati együttműködések támogatására.

Tovább »

Elérhető a Partnerségi Megállapodás tervezete

A Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal elérhetővé tette a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Partnerségi Megállapodás tervezetét. A Partnerségi Megállapodás alapozza meg Magyarország 2014 és 2020 közötti uniós finanszírozású fejlesztési programjait.

Tovább »

Első  « 27 28 29 30 31 » 

Aktuális

Harmadával csökkenthetik idén kutatás-fejlesztési költségeiket a hazai vállalatok

2021.06.09.

Az adókedvezmények megfelelő felhasználásával a kutatás-fejlesztési költségeik közel harmadát is megspórolhatják a hazai cégek - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és az EY közös közleményben.

Tovább »
Események
Június 2021
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21
22
2324252627
282930