Projektfejlesztés

Napjainkban tevékenységeink projektek köré szerveződnek. Egy-egy projekt lehet több milliárdos, vagy akár csak néhány százezer forintos nagyságrendű. Nem a  nagyságrend a lényeg. A lényeg, hogy minden vállalkozásnak, szervezetnek folyamatos változáson, fejlődésen kell átmennie ha életben akar maradni vagy bővülni akar, és a fejlődés leghatékonyabb útja a projekt alapú megközelítés.

Cégünk fő erőssége, hogy nálunk minden Ügyfél (Megbízó) VIP, azaz Kiemelt Ügyfél. Elsődleges célunk Ügyfeleink teljeskörű és hosszútávú  kiszolgálása és nem ügyfélkörünk jelentős bővítése.

Ez azt jelenti, hogy együttműködésünk a projekt gondolat megfogalmazásától kezdődik, azaz a mindennapi munkamenet és a Szervezet működésének vizsgálata alapján a problémás, vagy fejlesztendő/fejleszthető területekre fókuszálva projekt javaslatokat dolgozunk ki.

A projektfejlesztés következő lépcsőjében a projekt javaslatokat a Megbízó igényei alapján pontosítjuk, majd ezt követően a lehetséges finanszírozási lehetőségeket is hozzárendeljük a projektekhez és elkészítjük a megvalósítási akciótervet.

Amennyiben a Megbízó igényli, elkészítjük a projekt pályázatot, majd benyújtjuk a Finanszírozó(k) felé. Ez azért lehet több intézmény, mert a támogatásra és az önerő igénylésére vonatkozó dokumentációt is elkészítjük, ha szükséges. Ezt követően már a projekt menedzselés fázisába érkezünk.

Aktuális

A magyar gazdaság összetettsége a legjobbak között van a világon, de ennek a megtartása a versenyképesség további fejlesztését igényli

2023.10.26.

Magyarország a Gazdasági Összetettség Mutató 2021-es rangsorában a 11. helyezést érte el 133 ország között. A kimagasló teljesítmény alapja a megfelelő tudás és a hazánkba érkező külföldi tőke által nyújtott technológia volt. A Harvard Egyetem kutatói azonban jelzik, hogy a kedvező pozíciónk megtartásához szélesíteni kell a legfejlettebb technológiákat alkalmazó tevékenységek körét. Ez még több hazai innovációt és fejlesztést igényel, ami megerősíti, hogy teljes versenyképességi fordulatra van szükség hazánkban.

Tovább »
Események
November 2023
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
30