• Szolgáltatásbővítés

  Ügyfeleink számára vállaljuk titkársági és rendezvényszervezési szolgáltatások nyújtását a Budapest Jászberényi úton található új, modern, teljes irodai infrastruktúrával felszerelt Projekt Irodánkban.

  Tovább »
 • Monitoring

  A projekteket megvalósítani nem elégséges, azok megvalósulását számos szervezet ellenőrzi, ellenőrizheti.

  Cégünk a projektek menedzselése mellett biztosítja a legmagasabb színvonalú adminisztrációs fegyelemmel azok nyomonkövetését  is.

  Tovább »
 • Projektek menedzselése

  Egy-egy új projekt menedzselése a folyó tevékenységeken túl mindig többlet feladatokat jelent, melyek többirányú szaktudást igényelnek.

  Cégünk ezeknek a mindennapos feladatoknak a terhét veszi le Ügyfeleink válláról az egyedi Megbízói igényeknek megfelelően.

  Tovább »
 • Projektfejlesztés

  Napjainkban tevékenységeink projektek köré szerveződnek. Egy-egy projekt lehet több milliárdos, vagy akár csak néhány százezer forintos nagyságrendű. Nem a  nagyságrend a lényeg.

  Cégünk fő erőssége, hogy nálunk minden Ügyfél (Megbízó) VIP, azaz Kiemelt Ügyfél.

  Tovább »
 •  

Kezdőlap

A NORD CONSULT Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Kft. alapításakor 2005-ben az alapítók  célja  egy olyan szakmai szervezet létrehozása volt, amely hídképzőként segítséget tud nyújtani a vállalkozásoknak innovációt segítő folyamataik megindításában és innovációs célú kezdeményezéseik megvalósításában, valamint a tudományt közelebb hozza, elérhetővé teszi számukra a mindennapjaikban.

A vállalkozás az alapítás óta több helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi szintű projektet valósított meg, együttműködve az innovációs lánc minden szereplőjével. Az évek során felhalmozott tapasztalat a közös kutatási és innovációs projektektől a nagy nemzetközi gazdaságfejlesztési projektek teljes előkészítéséig és menedzseléséig terjed, beleértve a forrásszerzési és koordinációs tevékenységet.

Kialakult üzletpolitikánk, tevékenységi fókuszunk és ügyfélkörünk egyaránt.

Üzletpolitikánk:

Kiemelt ügyfeleknek kiemelt színvonalú tanácsadás nyújtása.

Meglévő ügyfeleink magas színvonalú, hatékony és személyre szabott kiszolgálása és hosszú távú bizalmon alapuló együttműködés fenntartása. Ügyfeleink körének és kompetenciáinknak mérsékelt ütemű, céltudatos bővítése a meglévő ügyfelek igényeinek való megfelelés elsődlegessége mellett.

Tevékenységünk célja:

Teljeskörű és proaktív forrásfeltárási és forrásszerzési tevékenységgel hozzájárulni Ügyfeleink versenyképességének megtartásához és erősítéséhez.

Megkülönböztető erősségeink:

 • testre szabott megoldások a megbízó egyedi igényeknek megfelelően;
 • egyedülálló nemzetközi gyakorlati tapasztalat és kapcsolatrendszer;
 • helyismeret és beágyazottság az Észak-Alföld és Észak-Magyarország régiók területén.

További információért kérjük, keressen minket bizalommal!

Aktuális

Célunk, hogy Magyarország 2030-ra Európa legjobb tíz innovátor országa közé tartozzon

2024.01.29.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Alap 2024. évi Programstratégiáját ismertető videóban a miniszter bejelentette: a Nemzeti Tudománypolitikai Tanács jóváhagyta a 2024-es Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap programját.

Tovább »
Események
Július 2024
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15
161718192021
22232425262728
293031